Teippaukset ja tarrateipit

Suunnittelemme ja toteutamme toiveidesi mukaisesti tai omasta suunnitelmastasi tarrateipit. Tarrateipit leikataan tarraleikkurilla tarkasti tarrakalvosta haluttuun muotoon. Tarrakalvot on helppo siirtää ja asentaa siirtopaperin avulla haluttuun paikkaan. Tarrakalvoilla saadaan tehtyä helposti esim. näyttäviä kuvioita ja tekstejä sisältäviä teippauksia vaikkapa peilaavalla kromikalvolla ja monella muulla värillä. Materiaali on laadukasta ja säänkestävää.


Tarrateipit ovat silloin erittäin hyvä valinta, kun halutaan joku kuvio, logo, teksti, tai yksittäinen kirjain tai numero yhdellä tai muutamalla eri värillä valmiiksi muotoon leikattuna. Jos halutaan monivärisiä valokuvamaisia tarroja, niin silloin kannattaa valita monivärinen tarratuote joko verkkokauppamme laajasta valikoimasta tai pyytää meitä suunnittelemaan haluamasilainen tarra. Teemme monivärisiä tarroja myös oman aineistosi pohjalta.Saatavilla olevat tarrakalvot:

Maski

- Valkoinen

- Musta

- Hopea

- Kromi

- Hiilikuitu


Muita värejä saatavilla erikseen tilattaessa.


Teemme myös pienimuotoiset teippaukset nopeasti ja edullisesti. Tai toimitamme valmiiksi leikatut tarrateipit, jos haluat itse asentaa ne.


Valmiita tarrateippikuvioita löydät Kuviot-kategoriasta


Ota yhteyttä, kerro ideasi ja toiveesi ja pyydä tarjous 
Esimerkkejä teippauksistaAuton etuvalojen yläosan teippaukset mustasta vinyylikalvosta leikattuina.


Kromikalvosta leikatut RCtarrat.com logo sekä detaljit (takavalot sekä takaluukun kromikoriste) touring-auton koriin.Pantterilogo kromikalvosta leikattuna. Alla mustasta vinyylikalvosta leikattu tausta.


Taiteilijan logo kromikalvosta leikattuna


Pantteri-logo lennokissa mustasta vinyylistä leikattuna. Samalla kuviolla on tehty myös maalausmaskeja eri kokoisina.Suunniteltu tyylitelty kukka-kuvio hopeakalvosta leikattuna polkupyörää koristamassa.


Tässä kategoriassa ei ole tuotteita.