Maalaus

Suunnittelemme ja toteutamme toiveidesi mukaisesti mm. RC-autojen korien, lennokeiden, kopterien, dronejen ym. menopelien maalausta. Käytämme maalauksessa toiveidesi mukaisesti suunniteltuja ja toteutettuja maalausmaskeja/-sapluunoita, joiden avulla voidaan maalata erittäin tarkkoja kuvioita, tekstejä yms., joiden tekeminen esimerkiksi maskiaineella on erittäin haasteellista.


Maaleina käytämme hyväksi todettuja vesiohenteisia maaleja ja värejä. Maalaamme myös asiakkaan halutessa asiakkaan omilla maaleilla.


Maalauspalvelumme kattaa avaimet käteen -periaatteella kaiken aina suunnittelusta, pohjatöistä, maskien valmistamiseen ja maalaukseen saakka.Lisäksi valikoimistamme löytyy runsaasti upeita tarroja, joilla voit viimeistellä upean lopputuloksen. Ja mikäli valikoimastamme et löydä mieleistäsi tarraa, voimme suunnitella ja tehdä toiveidesi mukaisen tarran tai vaikkapa kokonaisen tarrasarjan.


Ota yhteyttä, kerro ideasi ja toiveesi ja pyydä tarjous 
Esimerkkejä maalauksista


Alle on koottu esimerkkejä maalatuista RC-autojen koreista ja RC-lennokeista.


RC-autojen korien maalaus

1:10 touring koreja kustomoiduilla maalausmaskeilla ja kustomoiduilla tarroilla.1:10 krossikori maalattuna kustomoiduilla sabluunoilla odottamassa leikkausta sekä valmiina autossa.1:8 ja 1:10 krossikorit maalattuna kustomoiduilla maalaussabluunoilla (samalla teemalla skaalattuna eri kokoisiin koreihin sopiviksi) EM-kisoihin ja harrastekäyttöön.


1:10 Short Course eli corri auton kori maalattuna kustomoiduilla maalausmaskeilla ja viimeistelynä kustomtarroilla.


1:10 Short Course auton eli corri auton kori maalattuna kustomoiduilla maalausmaskeilla asiakkaan toiveiden mukaan. Pintaa elävöitetty efektimaalauksella.1:10 Short Course auton eli corri auton kori maalattuna asiakkaan toiveiden mukaan. Hiilikuitutarrasta tehdyt kustomoidut tyylin sopivat tarrat katolle ja kylkiin.Lennokkien maalaus

Lennokkeja maalattuna ja kustomoiduilla tarroilla koristeltuna. Maalauksessa hyödynnetty kustomoituja maalaussapluunoita.
Tässä kategoriassa ei ole tuotteita.